Luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

YRITYSKUVAUS - THT-image Oy

THT-image Oy on 1990 perustettu, erityisesti graafisen toimialan tunteva laite- ja ohjelmistotuotteiden maahantuonti-, tukkukauppa- ja myyntiyritys. Yrityksellä on vankka kokemus erilaisten järjestelmäratkaisujen toimittamisesta lehtitalo-, repro- ja kuvatoimistoympäristöissä. Teollisuudelle ja julkiselle sektorille THT-image Oy on toimittanut digitaalisia kuva- ja dokumettiarkistoratkaisuja.
Erikoisosaaminen digitaalisessa kuvankäsittelyssä, kuvien siirtotekniikassa ja arkistointiratkaisuissa mahdollistaa osaavaan, ammattitaitoisen sovellustuen, ylläpitotoiminnan ja koulutuspalvelun edustamilleen tuotteille.
THT-image Oy tuo maahan Fotoware a.s:n digitaaliseen kuvankäsittelyyn, hallintaan ja arkistointiin tarkoitettuja FotoWare-järjestelmiä, Laidback Solutions AB:n aineistohallintaan tarkoitettuja ohjelmistoja ja New ProImage Ltd:n painon NewsWay-työnkulkuratkaisuja. Näiden lisäksi THT-image Oy edustaa mm. C-Pen-, Adobe- ja Microsoft-tuotteita sekä erilaisia digitaaliseen kuvankäsittelyyn liittyviä tuotteita.


Myynti ja markkinointi: Timo Sieviläinen
gsm: 0400442880, e-mail: timo.sievilainen(at)thtimage.fi
Tuotetuki ja ylläpito: Hannu Virkki
gsm: 0400442879, e-mail: hannu.virkki(at)thtimage.fi

REFERENSSIT

THT-image Oy:n toimittamia tuotteita käyttää Suomessa nykyisin n. 100 lehtitaloa, teollisuusyritystä, kuvatoimistoa, reproa, julkisen sektorin organisaatiota tai freelancer-kuvaajaa.

FotoWare-tuotteet

Suomessa THT-image Oy:n toimittamia FotoWare-tuotteita käyttää yli 60 rekisteröityä asiakasta. Asiakkaita on monelta eri toimialalta, kuten lehtitalot, reprot, kuvatoimistot, freelancerit, teollisuuden ja kaupan eri sektorit, sairaalat ja muuu julkinen sektori, mm:
Aller Media Oy
Alma Media Oyj
Compic-Photos Oy
Folkhälsans Förbund
Esan Kirjapaino Oy
Etelä-Suomen Media Oy
Helsingin kaupunki/Kulttuurikeskus
HUS
Hämeen Sanomat Oy
I-Mediat Oy
JK-reportaasikuva Oy
Jyväskylän yliopisto
Kaakon Viestintä Oy
Keski-Pohjanmaa-konserni
Keski-Suomen Media Oy
Kiuruveden kaupunki
Lempäälän-Vesilahden Sanomat Oy
Luonnonvarakeskus
Metsähallitus
MTV
Neste Oil Oyj
Oikeuslääketieteen laitos
Präntti Oy
Puolustusvoimat
Sanomalehti Karjalainen Oy
Sanoma Media Finland Oy
Savon Media Oy
STT-Lehtikuva Oy
Suomen Punainen Risti
T-Sellmark Oy
Tmi Juha Metso
Turun Sanomat Oy
Varsinais-Suomen Pelastuslaitos
Viestilehdet Oy