Luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

Tuotteet ja palvelut

Yleistä ProImage -tuotteista ja palveluista

The New ProImage Ltd kehittää ja valmistaa sanomalehtien sekä aikakauslehtien tuotantantojen työnkulkujen järjestelmiä. Järjestelmät on helppo integroida olemassa oleviin ratkaisuihin ja niillä voidaan seurata tuotannon eri vaihteita. Yhtiön tuoteperheeseen kuuluu myös painovärien käytön optimointijärjestelmät.

Yhtiö tarjoaa ohjelmistotuotteet, jotka perustuvat standardiselaimeen ja -palvelinratkaisuihin. Kaikissa tuotteissa hyödynnetään ProImagen kehittynyttä, pitkälle vietyä ohjelmointitekniikkaa, joka tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset ja mukautuvat kommunikoinnin, työnkulun hallinta- ja tuotannon seurantaratkaisut perusselainympäristössä.

Vuonna 1995 perustettu The New ProImage Ltd on israelilainen, Agfan täysin omistama yhtiö, jolla on omat erilliset tuotetuki- ja markkinointiyhtiöt sekä Englannissa että Yhdysvalloissa.


ProImage ohjelmistotuotteet

Lisätietoja kustakin tuotteesta saa painamalla ko. tuotteen kuvaketta tai tekstinjälkeistä linkkiä.

NewsWay -työnkulkuohjelmisto

Modulaarinen NewsWay -ohjelmisto hallitsee pre-press työnkulkuja erilaisista edusjärjestelmistä aina painokoneelle asti. Koska NewsWay on selainpohjainen ratkaisu, sillä voidaan monitoroida tuotannon tilaa sekä alku- että loppupäässä riippumatta sijaintipaikasta. NewsWay tukee IFRA Track, JDF (Job Definition Format), ICC profiileja, PDF että Bitmap työnkulkuja, asemointia ja sivujen paritusta. NewsWay integroituu myös levyskannereihin ja painon ohjausjärjestelmiin tarjoten yhden, kustannustehokkaan tuotantojärjestelmän.
Lisätietoja NewsWay -tuotteesta tästä....OnColor ECO painovärin optimointiohjelmisto

Lukijat odottavat parempaa laatua, ilmoittajat ja kustantajat vaativat sitä. Kuitenkin kustannukset kasvavat koko ajan. ProImage OnColor ECO ohjelmisto automaattisesti vähentää värinkulutusta offset painoissa säilyttäen kuitenkin parhaan mahdollisen painolaadun. OnColor ECO automaattisesti analysoi PDF tiedostot ja määrittää juuri oikean värimäärän tuottamaan parhaan painolaadun. ProImage OnColor ECO antaa mahdollisuuden kontrolloida sekä painolaatua että kustannuksia.
Lisätietoja OnColor ECO -tuotteesta tästä....NewsWay Press Register -palvelinohjelmisto

NewsWay Press Register -palvelinohjelmisto
ProImage NewsWay Press Register -palvelin on itsenäinen standalone -tuote, joka voi toimia missä tahansa painokoneympäristössä ja se voidaan integroida eri valmistajien työnkulkujärjestelmiin. Press Register-palvelinohjelmisto ratkaisee painokoneilla esiintyvän osavärien rekisterivirheen. Press Register-tuote skaalaa kunkin erottelun (C,M,Y,K) 1 bit TIFF-tiedoston kompensoiden paperin venymisen siten, että ne valotetaan painolevylle juuri oikeassa koossa, joka on verrannollinen paperin laajenemiseen.
Lisätietoja Press Register -tuotteesta tästä....


Tiedotteet