Luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

Laidback Solutions ohjelmistotuotteet ja -ratkaisut

Perustamisestaan lähtien v.2002 Laidback Solutions AB on toimittanut ohjelmistotuotteita graafisen teollisuuden tarpeisiin helpottamaan päivittäisiä rutiinitoimintoja ja lisäämään aikaa luovaan työskentelyyn. Laidback ohjelmistotuotteita käyttävät sanomalehdet ja muut julkaisuyhtiöt, mainostoimistot ja painolaitokset saattaakseen erilaiset työnkulkunsa nopeammiksi, turvallisemmiksi sekä poistamaan turhauttavaa käsityötä.

Lisätietoja kustakin tuotteesta saa painamalla ko. tuotteen kuvaketta tai tekstinjälkeistä linkkiä.Cargo Ad Portal - vallankumouksellinen ilmoitusmateriaalin hallintaohjelmisto

Cargo Ad Portal -tuotteella hallitset ilmoitustuotantoasi, vedostusta ja se voidaan integroida mihin tahansa ilmoitusvastaanottojärjestelmään. Suuret sanoma- ja aikakauslehtijulkaisijat sekä muut mediatalot säästävät aikaa ja rahaa tuotteen joustavuuden sekä todistetusti tehokkaan työnkulun ansiosta. Automaattiset muistuttajat, tiedostojen vastaanotto/lähetystoiminnot, pdf-tiedostojen preflight, integrointi ilmoitusvastaanottoon ja tuotantoon jne ovat jokapiväisessä käytössä yli 300 asennuksessa maailmanlaajuisesti.
Lisätietoja Cargo Ad Portal -tuotteesta tästä....
FileTrain - tehokas työnkulun automatisointiohjelmisto

FileTrain -tuote on tehokas työväline erilaisten työnkulkujen automatisointiin. Erilaisten tiedostojen hallintaan liittyvien toimintojen - kuten kopiointi, siirto, poisto, FTP lähetys/nouto ja sähköpostitus - lisäksi FileTrain sisältää kuvien käsittelyä, XMP-ohjausta ja tietokantayhteyksiä. FileTrainin avulla voit luoda hyvin kehittyneitä työnkulkuja, jotka säästävät päiviä manuaalista työtä.
Lisätietoja FileTrain -tuotteesta tästä....
ColorMan - InDesign plug-in ohjelmisto kuvien prosessointiin

ColorMan -tuotteella voidaan suorittaa kuvien prosessointi automaattisesti palvelimella olevan sovelluksen (esim. FotoWare Color Factory) avulla. ColorMan lähettää palvelinsovellukselle kuvan/kuvien käsittelypyynnön ja palvelinsovellus palauttaa prosessoidun kuvan takaisin InDesign-dokumenttiin. Prosessiin voidaan yhdistää myös manuaalinen kuvankäsittely.
Lisätietoja ColorMan -tuotteesta tästä....
Feedback - julkaisuoikeudellisen kuvankäytön raportointiohjelmisto

Käytetäänkö organisaatiossanne paljon julkaisuoikeudellisia kuvia? Oletteko ajatelleet aikaa ja kustannuksia, jotka koostuvat näitä raportteja luotaessa? Kuvankäyttöraporttien luonti on yksi aikaa vievimmistä ja ei niin luovista prosesseista aikauslehdissä, puhumattakaan kuvatoimistoista, jotka joutuvat syöttämään lehdiltä saamansa julkaisutioedon omiin järjestelmiinsä. Feedback-tuote luo nämä raportit ilman suurempaa vaivannäköä.
Lisätietoja Feedback-tuotteesta tästä....
Sherpa - metatiedon muokkausohjelmisto

Sherpa -ohjelmistolla voit muokata InDesign -sivulla olevien kuvien metatietoja. Jotkin työnkulut perustuvat metatietoihin ja muuttamalla sivulla olevien kuvien metatietoja Sherpa-tuotteella aktivoituu työnkulku ja kuville suoritetaan haluttu prosessointi.
Lisätietoja Sherpa -tuotteesta tästä....
Tiedotteet