Luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

FOTOWEB DESKTOP - KUVAT SUORAAN MS OFFICE- JA ADOBE CS/CC-KÄYTTÖLIITTYMISTÄ

FotoWeb tuotteissa on Desktop -ohjelmistomoduuli. Tällä välineellä voidaan kutsua (ns. check-out toiminto) selaimen kautta käyttöön muokattavaksi jokin dokumentti arkistosta. Dokumentti aukeaa suoraan siihen sovellukseen, johon ko. dokumenttityyppi on määritetty. Vastaavasti dokumentin palautustoiminto (ns. check-in toiminto) päivittää muutokset FotoWeb -palvelimelle.

Uusimmassa FotoWeb Desktop -versiossa on edellä kuvattujen toimintojen lisäksi seuraavat uudet lisätoiminnot:

  • tiedostojen lähetys FotoWeb -palvelimelle pudotustoimintona työpöydän kautta
  • Office 2007/2010/2013/2016 plugin -toiminto
  • Adobe CS5.x/6/CC-tuotepaketin plugin -toiminto
  • iPhone/iPad -sovellus kuvien lähettämiseen ja arkistojen hallintaan näillä kannettavilla laitteilla
  • sovellus kuvien lähettämiseen ja arkistojen hallintaan Android -puhelimille

FotoWeb Desktop - Upload -toiminto

Desktop -asennusohjelma lisää työpöydälle uuden kuvakkeen, jolla voidaan luoda yhteys FotoWeb -palvelimelle tiedostojen lähettämistä varten. Ennen lähetystä tiedostoihin voidaan lisätä metatiedot samalla muokkaimella, joka on käytössä FotoWeb -arkistossakin. Upload plugin tarkistaa, että vaaditut viitetekstikentät on täytetty ennen lähetystä. Käyttäjä valitsee upload -työkalun listasta kansion, johon lähetys kohdistuu. Tiedostojen lähetys tapahtuu joko rinnan tai sarjana riippuen käytettävästä linjanopeudesta. Upload -toiminto tarkistaa sen automaattisesti ennen lähetystä.

Materiaalin haku aineistopankista suoraan MS Office -käyttöliittymästä

FotoWeb -tuotteen Desktop -moduuli sisältää plugin -osion MS Office 2007/2010/2013-tuotepaketin Word- ja PowerPoint -ohjelmistoihin (Huom! vain Windows-ympäristö). Desktop -asennusohjelma lisää Word/PowerPoint -ohjelmien Insert (Lisää) -valikkoon painikkeen, jolla pääsee hakemaan FotoWeb -arkistosta dokumentteja.

Haluttu tiedosto voidaan ladata suoraan auki olevaan word/powerpoint -tiedostoon. Kuvatiedostot voidaan myös rajata, niitä voidaan kiertää ja niiden kokoa muuttaa samassa yhteydessä.

Minuutin video FotoWeb Desktop -osiosta MS Office -ympäristössä

Demostraatio videon avulla kuinka FotoWeb Desktop rajaus-moduuli toimii MS Office -ympäristössä

Materiaalin haku aineistopankista suoraan Adobe CS/CC -käyttöliittymästä

FotoWeb -tuotteen Desktop-moduuli sisältää plugin osion myös Adoben CS 5.x/6 ja CC -tuotepakettien Photoshop-, InDesign- ja Illustrator -ohjelmistoihin. Desktop -asennusohjelma lisää plugin:t työasemalle ja nämä otetaan käyttöön Adoben Extension Manager ohjemistolla. Asennetuilla laajennuksilla pääsee hakemaan FotoWeb -arkistosta dokumentteja. Haluttu tiedosto voidaan ladata suoraan auki olevaan InDesign -tiedostoon tai avata muokattavaksi Photoshop/Illustrator -ohjelmaan. Kuvatiedostot voidaan myös rajata, nitä voidaan kiertää ja niiden kokoa muuttaa samassa yhteydessä.

Minuutin video FotoWeb Desktop -osiosta Adobe CS/CC -ympäristössä


FotoWebin iPhone-, iPad- ja Android -sovellukset

FotoWeb -tuotteen Desktop -moduulissa on erilliset sovellukset sekä iPhone-, iPad- ja Android-laitteille, joilla pääsee selaamaan suoraan FotoWeb-arkistoja. Sovelluksilla voit:
  • hakea, selata ja valita kuva- sekä mediatiedostoja
  • liittää metatietoja tiedostoihin
  • lähettää tiedostoja FotoWeb -arkistoihin
  • FotoWeb hälytysten ja albumien tuki

iPhone -sovellus

iPad -sovellus

Android -sovellus
Tiedotteet